مجله انلاین شبکه

مجله آنلاین شبکه و تجهیزات شبکه

مجله انلاین شبکه

مجله آنلاین شبکه و تجهیزات شبکه

این وبلاگ صرفا برای معرفی بهترین تجهیزات شبکه و آموزش شبکه می باشد.

۴ مطلب در خرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

در زمانی که مردم از سرویس دیال آپ برای دسترسی به اینترنت استفاده می کردند، مشکلات زیادی وجود داشت که یکی از بزرگترین آن ها سرعت بسیار پایین بود که گاهی کاربر را واقعا کلافه می کرد. اما خوشبختانه امروزه دیگر این مشکلات وجود ندارد و با آمدن اینترنت پر سرعتی مانند vdsl دیگر بدون هیچ تاخیری می توانید به محتوای مورد نظر خود دسترسی داشته باشید. در اینجا قصد داریم به ویژگی های اینترنت و مودم vdsl بپردازیم و شما را برای انتخاب و خرید مودم vdsl راهنمایی کنیم. همچنین برای دریافت مشاوره رایگان می توانید با کاشناسان فروشگاه اینترنتی تجهیزات شبکه ارغوان تماس بگیرید: 41902-021

اینترنت vdsl

خط اشتراک دیجیتال یا DSL اینترنت پهن باند را با استفاده از خطوط تلفن در دسترس کاربران قرار می دهد.

امروزه شرکت های زیادی اینترنت خانگی را در بستر DSL فراهم می کنند و امکانات متنوعی را به کاربران ارائه می دهند.

سه نوع اتصالی که از فناوری DSL بهره می برد شامل موارد زیر است.

  • VDSL (خط اشتراک دیجیتال با نرخ بیت بسیار بالا)
  • ADSL (خط اشتراک دیجیتال نامتقارن)
  • UFB (فیبر نوری)

البته موارد دیگری نیز مانند HDSL، SDLS و غیره وجود دارند که در بستر DSL باشند اما در حال حاضر vdsl2 پیشرفته ترین نوع dsl است.

VDSL مخفف Very high speed digital subscriber line و به معنای خط اشتراک دیجیتال با نرخ بیت بسیار بالا است.

این فناوری از ADSL جدیدتر است و کاربران خانگی به راحتی می توانند با خرید مودم vdsl از آن استفاده کنند.

از آن جایی که اینترنت vdsl بسیار کاربردی است، شرکت های مختلف ایرانی مانند آسیاتک، پارس آنلاین، های وب، پیشگامان و غیره تصمیم گرفتند، خطوط اینترنت جهانی را بهینه کنند و یک اینترنت پرسرعت را برای کاربران ایرانی ارائه دهند.

 

افزیش سرعت اینترنت با مودم VDSL

 

نکاتی قبل از خرید مودم vdsl

  • بهتر است پیش از تصمیم به ثبت نام و خرید مودم vdsl از پشتیبانی خطوط VDSL در منطقه خود مطمئن شوید. هنوز تعدادی از مناطق ایران، این خط اینترنت را پشتیبانی نمی کنند و حتی ممکن است که آنتن دهی خوبی نیز در منطقه تان نداشته باشد. به همین دلیل حتما قبل از اقدام به خرید، از دفاتر پشتیبانی سوال کنید آیا در شهر شما این سرویس پشتیبانی می شود یا خیر و ثبت نام را پس از آن انجام دهید.
  • از آن جایی که امروزه در اکثر خانه ها مودم پیدا می شود و تمام کاربران در جستجوی یک اینترنت پر سرعت هستند، پیشنهاد بسیاری از دفاتر فروش خرید مودم vdsl است.
  • اگر قبلا یک مودم ADSL را خریداری کرده اید و حالا می خواهید یک مودم جدید vdsl بخرید، به شما پیشنهاد می کنیم ابتدا به جعبه مودم adsl خود نگاهی بیاندازید، چون ممکن است مودمتان از سرویس vdsl نیز پشتیبانی کند.
  • در حال حاضر، اکثر مودم هایی که در بازار موجود هستند از هر دو فناوری ADSL و VDSL پشتیبانی می کنند. یک نکته مهم که روی قیمت انواع مودم vdsl تاثیر می گذارد همین پشتیبانی از نسل جدید فناوری های ارتباطی است.

برای خرید مودم VDSL چه نکاتی باید مورد توجه باشد؟

برای خرید مودم vdsl بهتر است که خریدار در مورد آن حداقل اطلاعاتی داشته باشد تا بتواند مدل مناسب خود را انتخاب کند. در اینجا بخشی از نکاتی که باید هنگام خرید مودم VDSL به آن توجه شود را آورده ایم:

هنگام خرید مودم باید به تعداد درگاه USB، فرکانس، آنتن دهی و مسائل مشابه دقت کرد.

فرکانس 2.4 گیگاهرتز در یک مودم می تواند محدوده قابل توجهی را پوشش دهد و حتی از موانع سخت نیز عبور کند، اما تداخل امواج می تواند روی کیفیت آن شدیدا تاثیر منفی بگذارد. فرکانس 5 گیگاهرتز طبیعتا از فرکانس 2.4 گیگاهرتز، سرعت انتقال داده بیشتری دارد و در برابر تداخل امواج  می تواند بهتر عمل کند، اما یکی از مشکلات آن این است که هنگام برخورد با موانع بسیار ضعیف می شود.

اگر بخواهیم یک نتیجه گیری بر اساس فرکانس داشته باشیم، می توانیم به نتایج زیر برسیم.

  • برای سرعت انتقال بالاتر، فرکانس 5 گیگاهرتز ارجحیت دارد.
  • در برد بیشتر، فرکانس 2.4 گیگاهرتز بهتر است.
  • در تداخل موج و نویز کمتر، فرکانس 5 گیگاهرتز برتری دارد.
  • برای تضعیف کمتر بهتر است مودمی با فرکانس 2.4 گیگاهرتز انتخاب کرد.

همچنین برای استفاده معمولی با قدرت آنتن دهی خوب، می توان از بین مودم های دسته  nانتخاب کرد که قابلیت پوشش دهی تا 300 متر را دارند و اگر آنتن دهی بیشتری را مد نظر دارید، می توانید زمان خرید مودم vdsl  از بین سری  acانتخاب کنید.

نکات بالا روی قیمت انواع مودم vdsl تاثیر می گذارند و همچنین باید دقت کنید بعضی مدل ها تعداد پورت بیشتری دارند و در نتیجه قیمت آن ها نیز بیشتر خواهد بود.

با توجه به این که مودم های  vdsl کیفیت بسیار خوبی دارند و تمام نیاز شما را برآورده می کنند، در ادامه قصد داریم بهترین مودم های  VDSLداخل بازار را معرفی کنیم.

 

ادامه مطلب : اینجا کلیک کنید.

41902 – 021

021-91002204  /  021-91002202

09128884374  /   09128889281

 

info@ArghavanNet.com


آدرس: تهران – خیابان ولیعصر – روبروی پاساژ ایران- کوچه گیلان – پ 8 – واحد 5

 

  • network plus
  • ۰
  • ۰

مدیریت و کنترل بهتر، توسط اکتیو شبکه

خدمات اکتیو شبکه به سرویس هایی گفته میشود که روی تجهیزات شبکه اعمال میشوند. در اینجا قصد داریم با این نوع خدمات بیشتر آشنا شویم. سپس از مراحل انجام آن توسط شرکت شبکه ارغوان نت، یکی از بهترین کمپانی ها در حوزه شبکه، آگاه خواهیم شد. تعرفه خدمات اکتیو شبکه در مجموعه شبکه ارغوان نسبت به کیفیت ارائه خدمات در این حوزه کاملا بیانگر سالها تجربه کارشناسان ما در این حوزه می باشد.

خدمات اکتیو شبکه به چه معنا است؟

تجهیزات اکتیو شبکه

خدمات اکتیو شبکه شامل تنظیمات، پیکربندی تجهیزات متصل شده به شبکه و مدیریت آنها در هر شرایطی است. انجام این کارها باعث میشود تا شبکه بهتر و کارآمدتر از گذشته کار کند.

همانطور که میدانید تجهیزات شبکه به دو نوع اکتیو و پسیو دسته بندی میشوند. منظور از خدمات اکتیو، سرویس ها و اعمالی است که روی تجهیزات اکتیو شبکه مانند روتر، سوئیچ، مودم، اکسس پوینت و … انجام میشود.

چرا به این خدمات نیازمندیم؟

با استفاده از این خدمات، دیگر نگران از دست رفتن اطلاعات نیستیم؛ زیرا نسخه پشتیبان از آنها گرفته شده است. حتی اگر سیستم و تجهیزات شبکه سوخته، هک یا ویروسی شده باشند.

امنیت شبکه ارتقاء خواهد یافت. امنیت مسئله مهم و ضروری در شبکه و پایداری آن است. با استفاده از خدمات اکتیو شبکه احتمال از بین رفتن یا سرقت داده های شما به حداقل میرسد.

نظارت، مانیتورینگ و مدیریت شبکه و سیستم تبدیل به یک کار بسیار ساده میگردد. شبکه متشکل از تجهیزات متنوع و مختلفی است که نوع نگهداری و رسیدگی به هر کدام از آنها متفاوت از دیگری است. خدمات اکتیو علاوه بر اینکه امکان نظارت و مدیریت آنها را فراهم می آورد، در صورت بروز هر خطا یا احتمال وجود آن، شما را مطلع میسازد.

اما اساسی ترین مزیت آن، کمک به ایجاد شبکه در شرکت یا سازمان شما است. وجود شبکه در رشد و توسعه سازمان شما موثر است. دلیل آن ارتباطات بهتر و بهینه تر میان کارمندان و مخاطبان شرکت شما، سرعت هر چه بالاتر در سرویس دهی و امنیت بیشتر است.

مراحل انجام اکتیو شبکه چگونه است؟

راه اندازی شبکه وابسته به تجهیزات پسیو و اکتیو و خدمات مربوط به شبکه است. پس از پیاده سازی خدمات پسیو شبکه مانند کابل کشی، نوبت به خدمات اکتیو شبکه میرسد. این سرویس آخرین مرحله در راه اندازی یک شبکه است. پس از آن، شبکه به صورت کامل قابل استفاده خواهد بود.

مراحل اکتیو شبکه به ترتیب عبارتند از:

  • پیکربندی و تنظیم تجهیزات شبکه مانند روتر، سوئیچ، فایروال، اکسس پوینت و … .
  • نصب سیستم عامل سرور مانند Windows Server و … .
  • راه اندازی خدمات تحت شبکه مثل Domain، DHCP و … .
  • نصب و راه اندازی نرم افزارهای تحت شبکه مانند آنتی ویروسها، SQL Server و … .
  • مجازی سازی

تجهیزات اکتیو شبکه

جهت مشاوره رایگان و تخصصی

با کارشناسان شبکه ارغوان در ارتباط باشید. 41902- 021

آدرس: تهران – خیابان ولیعصر – روبروی پاساژ ایران- کوچه گیلان - ساختمان گیلان - پ 8 – واحد 5

021-91002204  /  021-91002202

09128884374  /   09128889281

  • network plus
  • ۰
  • ۰

شبکه کردن عبارت است از اتصال چندین کامپیوتر و دستگاه‌ جانبی به یکدیگر. شبکه کردن دو کامپیوتر به شما این امکان را می‌دهد که در بستر شبکه بتوانید فایل، اینترنت، دستگاه چاپ و سایر اطلاعات را بدون نیاز به دستگاه ذخیره سازی میانی مانند فلش، هارد اکسترنال یا … بین دو کامپیوتر به اشتراک بگذارید. متصل کردن دو کامپیوتر به دانش تخصصی نیاز ندارد و شما می‌توانید با انجام کارهایی که ما در ادامه آن را بیان می‌کنیم، شبکه کردن دو سیستم را یاد بگیرید و اطلاعات خود را به راحتی جابه‌جا کنید و دستگاه‌ها را در یک شبکه به اشتراک بگذارید.

برای شبکه کردن دو لپ تاپ باید چه کاری انجام داد؟

سیم کشی متداول اترنت شبکه، روشی مطمئن و با سرعت بالا برای شبکه کردن دو کامپیوتر است. برای انتقال اطلاعات بین دو لپ تاپ از طریق شبکه، باید آنها را در یک شبکه قرار داد. این کار را می‌توان از طریق کابل شبکه، شبکه وایرلس و درگاه usb انجام دهید. زمانی که شبکه وایرلس در دسترس است می‌توانید برای انتقال اطلاعات از این شبکه استفاده کنید. این روش برای زمانی که شبکه اترنت وجود ندارد بسیار مناسب است. برای اینکه لپ تاپ‌ها را در یک شبکه قرار دهید، ابتدا باید برخی از تنظیمات روی آنها انجام دهید. این تنظیمات به شرح زیر است:

وارد کنترل پنل کامپیوتر خود شوید و گزینه Network and Internet را انتخاب کنید. در ادامه Network and Sharing Center  را کلیک کرده و با گزینه Change adaptor settings می توانید شبکه‌های متصل روی لپ تاپ را مشاهده کنید. روی شبکه LAN راست کلیک کنید و وارد بخش تنظیمات شوید.

شبکه های متصل در لپ تاپ در Change Adaptor Settingدر زبانه Networking روی Internet Protocol Version 4(TCP/IPv4) کلیک و گزینه Properties را بزنید.

حال با انتخاب گزینه Use the following IP address باید دو آدرس IP را وارد کنید. آدرس IP اول آدرسی است که به لپ تاپ اختصاص داده می‌شود و در شبکه با این آدرس شناخته خواهد شد. آدرس Subnet Mask روی هر دو سیستم یکسان و 0.225.225.225 می باشد و رقم آخر آدرس آی پی روی دو لپ تاپ متمایز خواهد بود. مثلا اگر روی سیستم اول 10.0.168.192 باشد روی سیستم دوم باید روی 15.0.168.192 تنظیم شود.

ست کردن آی پی در شبکهتنظیماتی که عنوان شدند تنظیمات عمومی برای شبکه کردن کامپیوترها است. برای اتصال از طریق کابل پس از انجام این کارها کافی است دو سر کابل شبکه را به  لپ تاپ‌ها متصل نمایید. سیستم شما آماده به اشتراک گذاری فایل‌ها است.

آموزش شبکه کردن دو کامپیوتر در ویندوز 10

پس از انجام دادن مراحل فوق در دسکتاپ ویندوز 10 روی گزینه This PC کلیک کنید و وارد تنظیمات شوید. گزینه Change setting را انتخاب و  Changeرا بزنید.

شبکه کردن دو کامپیوتر در ویندوز 10در این قسمت می‌توانید نام کامپیوتر خود را مشاهده و نامی برای شبکه‌ای که در آن قرار دارید انتخاب کنید. در قسمت Workgroup می‌توانید این نام را وارد نمایید.

تعیین نام شبکه در ویندوز 10حال باید تنظیمات درایوری که می‌خواهید آن را به اشتراک بگذارید، تغییر دهید. برای این کار روی آن درایور کلیک راست کرده، properties را انتخاب کنید. از تب Sharing گزینه Advanced Sharing را بزنید و گزینه Share This Folder را انتخاب کنید. حال با زدن دکمه Ok اطلاعات درایور انتخابی قابل به اشتراک گذاری است.

اشتراک درایو و فایل در شبکه کامپیوتریآموزش شبکه کردن دو کامپیوتر در ویندوز 7

پس از آنکه به روش گفته شده، دو کامپیوتر در یک شبکه قرار گرفتند، می‌توانید برای شبکه نام تعیین کنید و اجازه دسترسی به درایورها را بدهید. برای اینکه این کار را در ویندوز 7 انجام دهید، بعد از باز کردن My computer گزینه Organize و سپس folder and search option را انتخاب کنید. از تب view تیک گزینه Use Sharing Wizard(Recommended) را بردارید. حال کلید ok را بزنید.

تنظیمات Folder Options در شبکه کامپیوتریدر کنترل پنل و در مجموعه Network and Internet گزینه Choose homegroup and sharing options را انتخاب کنید. روی عبارت change advanced sharing setting کلیک کنید و به غیر از گزینه Turn off public folder sharing سایر گزینه را روی on قرار دهید.

اشتراک پرینتر و فایل در شبکهبرای به اشتراک گذاری مدیا می‌توانید وارد تنظیمات آن شوید و آن را روشن نمایید. تنظیمات را ذخیره کنید و آن را ببندید. فولدر مورد نظر را به شیوه‌ای که بالاتر بیان کردیم به اشتراک بگذارید. حال می‌توانید در کنار فایل‌های لپ تاپ خود، فایل‌های به اشتراک گذاشته شده از لپ تاپ دیگر را نیز ببینید.

انتقال فایل بین دو لپ تاپ در ویندوز 10

پس از شبکه کردن دو کامپیوتر می‌توانید فایل‌های مورد نظر خود را به کامپیوتر دیگر منتقل کنید. برای انتقال فایل از کامپیوتر A به کامپیوتر B باید گام‌های زیر را دنبال کنید:

  • روی پوشه مورد نظر در کامپیوتر A کلیک راست کنید و با زدن گزینه Give access to گزینه Specific people را انتخاب کنید.
  • در پنجره باز شده گزینه Everyone را انتخاب کرده و Add را بزنید. در نهایت روی دکمه share در پنجره جاری کلیک نمایید.
  • حال در بخش Network لپ تاپ دیگر، می‌توانید دستگاه‌هایی که با سیستم شما در یک شبکه قرار دارند را مشاهده کنید. روی شبکه مورد نظر کلیک کنید و فایل‌های به اشتراک گذاشته شده را ببینید.

نرم افزار شبکه کردن چند کامپیوتر

یکی دیگر از روش‌های شبکه کردن دو کامپیوتر استفاده از نرم افزار شبکه کردن کامپیوتر است. این روش تقریبا ساده‌تر از روش‌های دیگر است و نیاز به وسیله خارجی همچون روتر، سوئیچ یا اتصال به اینترنت وجود ندارد. wipeer یکی از نرم افزارهایی است که می‌توانید با استفاده از آن کامپیوترها را به یکدیگر شبکه کنید.

شبکه کردن دو کامپیوتر با کابل

زمانی که می‌خواهید بین دو سیستم اطلاعاتی را به اشتراک بگذارید اما شبکه وایرلس در دسترس نیست، یا شبکه وایرلس موجود به لحاظ امنیتی ممکن است مخاطراتی را به همراه داشته باشد، استفاده از کابل بسیار مفید است. در این روش با استفاده از یک کابل شبکه، و انجام تنظیماتی که عنوان شد، می‌توانید فایل‌های خود را به اشتراک بگذارید.

شبکه کردن چند کامپیوتر از طریق سوئیچ و روتر

به اشتراک گذاری منابع و شبکه کردن کامپیوترها با استفاده از سوئیچ

شبکه کردن چند کامپیوتر با سوئیچ

از سوئیچ می‌توانید برای اتصال چندین کامپیوتر در یک شبکه استفاده نمایید. استفاده از سوئیچ نیاز به نصب نرم افزار اضافی ندارد. در این روش کامپیوترها به صورت فیزیکی و با استفاده از کابل straight به سوئیچ متصل می‌شوند. سوئیچ در نقش یک واسط، اطلاعاتی که قرار است بین شبکه رد و بدل شوند را دریافت و ارسال می‌کند. بعد از وصل کردن کامپیوترها به سوئیچ، باید تنظیماتی که برای شبکه کردن کامپیوتر، پیش‌تر عنوان کردیم را انجام دهید، تا بتوانید اطلاعات را بین کامپیوترها به اشتراک بگذارید. شبکه کردن چند کامپیوتر با سوئیچ معمولا برای اتصال بیش از 5 کامپیوتر و در شرکت‌ها و سازمان‌های بزرگ مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روش‌های مختلف شبکه کردن دو کامپیوتر به هم بیان شدند. شما می‌توانید با توجه به شبکه‌ای که می‌خواهید بسازید و امکاناتی که در اختیار دارید، هر کدام از این روش‌ها را برگزینید.

 

اجرای شبکه های کامپیوتری در سایت شبکه ارغوان (https://arghavannet.com/network-services/passive-network-design-and-implementation-services/)

آدرس: تهران – خیابان ولیعصر – روبروی پاساژ ایران- کوچه گیلان - ساختمان گیلان - پ 8 – واحد 5

41902 - 021📞

021-91002204  /  021-91002202

09128884374  /   09128889281

 

  • network plus
  • ۰
  • ۰

در حوزه شبکه تجهیزات مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد که یکی از تجهیزاتی که به لحاظ میزان و حجم مصرفی به شدت مورد توجه است، کابل شبکه می باشد. کابل شبکه دارای تنوع و تعدد است و در آن از تکنولوژی های مختلف استفاده شده است. به این واسطه و با توجه به این که کابل کشی باعث می شود تا از این محصول به وفور در شبکه ایجاد شود، یکی از موارد مهم پسیو می باشد. با توجه به این مقدمه می توان بیان داشت که هزینه کابل کشی شبکه دارای اهمیت خواهد شد. لذا در این متن در این خصوص و موارد مرتبط با آن مطالبی بیان خواهد شد. از سوی دیگر به یقین شاخصه هایی وجود دارد که این هزینه و اجرت کابل کشی شبکه را متغیر می نماید. در ادامه متن به این موارد اشاره خواهد شد.

اجرت  و هزینه کابل کشی شبکه

برای بررسی هزینه کابل کشی شبکه باید به مواردی نظیر نوع کابل و تکنولوژی به کار رفته در آن، متراژ مورد استفاده برای کابل، تجهیزات به کار رفته برای اتصالات کابل و موارد دیگر توجه داشت. هر اندازه میزان کابل مصرفی بیشتر باشد، هزینه کابل کشی شبکه نیز بالا خواهد رفت. در خصوص تجهیزات متعددی که به کابل نیز متصل می شوند مانند کیستون و انواع رابط و موارد متعدد دیگر، بر این هزینه ها افزوده خواهد شد. از سوی دیگر زمانی که برای کابل کشی و بررسی تست فلوک در نظر گرفته می شود بر افزایش هزینه ها کمک می نماید. در خصوص این موضوع می توانید با کارشناسان حرفه ای این مجموعه تماس برقرار نموده و از دانش حرفه ای آنها بهره مند شوید.

تعرفه کابل کشی شبکه

برای انجام کابل کشی شبکه تعرفه های مشخصی وجود دارد که البته با توجه به نوسان قیمت نمی توان به طور دقیق به آن ها اشاره نمود. به عنوان مثال برای بررسی هزینه کابل کشی شبکه، متراژ اهمیت دارد. مثلا تا 1000 متر یا معادل حلقه های کابل در نظر گرفته شده و تعرفه ای در حدود 6000 تومان در نظر گرفته شده که با تعییرات تورمی قیمت، این میزان نیز در حال تغییر است. از سوی دیگر شرایط حاکم بر فضا نیز بر هزینه کابل کشی شبکه موثر است. هر اندازه شرایط سخت تر باشد، هزینه های زیادتر خواهند بود. مثلا مقدار 6000 تومان برای یک ساختمان با شرایط عادی است که عرف جامعه آن را پذیرفته است. نصب اتصالاتی نظیر RJ-45 می تواند بر قیمت بیافزاید. از سوی دیگر برای هزینه کابل کشی شبکه باید به تجهیزات جانبی نیز توجه نمود. مثلا در صورتی که نیاز باشد تا از انواع نگهدارنده کابل استفاده شود و یا از داکت بهره برده شود، هزینه ها و اجرت انجام کار نیز بالا خواهد رفت. این موضوع باید قبل از اجرای پروژه به خوبی دیده شود تا در هزینه ها تاثیر منفی نگذارد. همچنین برای کابل کشی نیاز است تا از پریز و پایه و اتصالات نیز استفاده شود. در پایان نیز برای تست سلامت کابل و این که کابل در تمامی نقاط شبکه فعالیت مناسبی دارد، از تسترها استفاده می شود که هزینه بر خواهد بود. تمامی این نکات بر میزان اجرت کابل کشی شبکه تاثیر مستقیم دارند.

اجرای کابل کشی شبکه کابل کشی شبکه[/caption]

گاهی اوقات باید توجه داشت که در بخش هایی از بنا سیم کشی صورت می پذیرد که دارای دشواری هایی است. نصب کابل در رایزر و در کف و سقف ساختمان که بر روی آن نمایی قرار می گیرد تا کابل مشخص نشود دارای مشکلاتی است که بر هزینه کابل کشی شبکه خواهد افزود.

تعرفه کابل کشی دوربین مدار بسته

برای نصب دوربین بسته نیاز است تا بخش های خاصی از بنا مورد توجه باشند و در برخی از موارد نیاز است تا بخش هایی از ساختمان به صورت جزئی تخریب شوند. تمامی این موارد در کنار میزان کابل مصرفی، تجهیزات مورد نیاز برای کابل کشی دوربین مدار بسته و امکانات مورد نیاز برای آن موثر است. با توجه به این که کابل کشی برای دوربین مدار بسته نیازمند داکت کشی نیز می باشد و در برخی موارد با توجه به معماری ساختمان این نیاز کمتر دیده می شود، هزینه کابل کشی شبکه در این خصوص متغیر می شود. همچنین رابط هایی که در این زمینه مورد استفاده قرار می گیرد و یا تنظیم دوربین بر روی مانیتور دوربین مدار بسته و یا تنظیم بر روی آنتن مرکزی ساختمان جهت رویت تمامی افراد از عوامل دیگری است که با انتخاب آنها هزینه های قابل تغییر خواهد بود. کارشناسان این مجموعه در این زمینه راهنمای شما خواهند بود.

هزینه کابل کشی فیبر نوری مخابرات

فیبر نوری به عنوان یکی از کابل های ویژه در شبکه و مورد استفاده برای فواصل دور می باشند و لذا برای استفاده از آنها در متراژ بالا بهره برده می شود. با توجه به تکنولوژی به کار رفته در فیبر نوری که از شیشه استفاده می شود، هزینه کابل کشی شبکه آن عوامل بر اقدامات عملیاتی به هزینه های نگهداری نیز مربوط خواهد شد و هزینه کابل کشی و پشتیبانی با هم جمع خواهند شد. زیرا عدم توجه به کابل کشی این محصول می تواند هزینه های مازادی را ایجاد نماید. برای استفاده از این کابل در شبکه باید مسیر عبور به دقت مورد بررسی قرار گیرد تا از صدمه خوردن جلوگیری به عمل آید. این موضوع نیازمند مهندسی دقیق است. توجه به این موضوع که هزینه کابل کشی شبکه به نوع شبکه و گستردگی آن وابسته است، همچنین توجه به نوع کابل در این خصوص دارای اهمیت است، لذا کابل کشی فیبر نوری که به صورتی کاملا تخصصی انجام می شود، دارای هزینه های بالا و مختص به خود می باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با کارشناسان این مجموعه تماس برقرار نمایید.

هزینه کابل کشی شبکه

هزینه کابل کشی فیبر نوری داخل ساختمان

با توجه به نیاز ساختمان می توان داخل آن از فیبر نوری استفاده نمود. کابل کشی فیبر نوری نیز دارای تعرفه هایی است که در بازار از آن تبعیت می کنند اما تغییرات قیمتی مانع از آن می شود که قیمت ثابتی برای آن تصور نمود. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس برقرار نمایید.

  • network plus